Frisörtävling och julstress i nov.


Vi kom med!
Tio finalister som ska tävla i bästa håruppsättning, make up och koreografi. Tävlingen är i Stockholm och på Kista mässan den 23-25 nov. Det kommer att vara ett team med 4 frisörer i vårat lag. Team HAIR ANGERED!

Vi har väntat länge på besked. Frisörer ifrån hela Norden har skickat in sitt arbete. Vi hade en bra ide och en röd tråd,,alltså hår, make up och dans har ett och samma tema. LOVE AND FIRE!!! Vi Angereds tjejjer är så stolta och vi visualiserar hur vi tar emot det vinnande priset inför all press ifrån Paris, London mfl. Massa foton lovar vi er. Vad snabbt tiden går just nu. Vi har varit och sett Lena Ph och festat på Grand Parfymeris 25-års kalas. Vi hoppas på en rolig  juletid med en massa skratt, stoj och skoj på salongen. Köp julklapparna i tid. Varenda år är det samma visa.

I alla fall hemma hos oss. Jag /kvinnan i huset får tänka på alla inköp/jobb både vad gäller klappar,mat, bak,pynt och pyssel. Han kan inte sånt. Tycker det är lika facinerande varje år då alla stackars kvinnor kommer in gråhåriga och utmattade efter jul och vill fixa håret i mellandagarna. Innan nyår är det fullt i stolarna av dessa duktiga tjejjer som satt sig själva åt sidan över julen. Men det är ingen som tackar dem för det. Därför vill jag varna er nu i tid. Gör saker för er själva. Kanske en liten kur dag? Fotvård, massage..Man orkar mer då. Eller ska jag överlåta julklappsinköpen till honom? Nej det vill jag INTE: Blir fel. Våldsamma tv spel till barnen som han själv vill spela, och onödiga saker som är både opraktiska och dyra…Inget personligt eller användbart. Tycker jag, inte han. Bäst just nu: Roliga människor som får mig att må bra, skratta. Håller mig nära dem. Sämst just nu; Ett program om rymden.

Allt är borta i framtiden,,bara så att ni vet. Tom tiden själv kommer att utplånas och universums öde är att allt försvinner..Så lev idag, vi är en naturens defekt som råkade bli, och det handlar om en mikrosekund utav all tid som liv kommer att existera överhuvudtaget. Jag har slutat att bry mig om saker efter den dokumentären på svt2. Nästan så att jag inte ens blir arg över min P-bot.


Skrivet 2015-04-10 10:49 av Tina | 419 visningar