Kroppsfixering har ALLA


Nu vet jag. Det tar tid att acceptera sig själv som man är.

Man hinner bli rätt gammal innan man förlåter sina DNA liksom. ALLA jag talat med om detta håller med. När man är tonåring, som allra känsligast,får man tex. finnar. Idag finns bra hjälp att få, så man ser inte så många med problem längre. De där riktigt infekterade ansikterna med bölder som kunde göra riktigt ont. De lämnar ärr i ansiktet, och ärr i själen. Jag mådde  dåligt utav utslagen och stannade hemma ibland då det var som värst. Jag hatade att jag inte hade några bröst också. Var kort. Men annars trivdes jag med mig själv. Då på åttiotalet var det ändå inte alls så  fixerat! Tidningarna var inte många och de kunde inte retuschera allt möjligt lika bra. Modet var xxl kläder på min skola och vi dansade break dance i uppehållsrummet hela grundskoletiden. Idag så är jag inte lika fixerad.  Jag  vill fortfarande gärna vara lite mindre tjock än vad jag är, men det bekymrar mig inte heller faktiskt, för mat är för mycket värt kalorierna…

Tycker så synd om dagens unga som har  mycket mer att tänka på och fightas emot. Dyra kläder som alla bloggerskorna visar.En jacka som kan kosta 10000 och ALLA ANDRA HAR!  Make up som måste läras tex sotade ögon..Jättesvår teknik. Plus miljoner andra grejjer som I-PADDA Och Ajfån och jaa ni vet… Det som är roligt däremot det är att fuska till sig skönhet. Det kan alla göra ibland. Tv och radio kommer till oss i nästa vecka och de ska filma vårat egna FAKE IT TILL YOU MAKE IT koncept. Vi arbetar med att fixa folks frisyrer och make up och tänkte ge vissa roliga tips. Vi har en hel del lösa delar på oss då vi ska ut på fest!  Det finns fler fusk grejjer än löshår, lösfransar och lösnaglar. Vi kommer att styla Franciska och visa tricken.

 Våra knep för en snabb Askunge förvandling! I Angered finns en jättebra trend! Att tjejjerna VILL vara lite mulliga. De äter wienerbröd för att få hull på magen och rumpan. Dansar Samba och magdans och låter det skaka och vibrera lite överallt!Trenderna startar i förorten. Förr i tiden skulle man vara rundare. Vem vet kanske så inser man sanningen snart, att det är finare med mätta glada ungdomar! Nu ska jag tvinga mig själv till att sova. Är så glad att jag inte går i skolan som börjar 0800 längre, utan kan lägga mig kl 0300 som inatt. Fast borde sovit i tid, då det bär av till Stockholm imorgon efter en lång arbetsdag, den stora tävlingen och kanske vinsten utav Nordens Bästa stylister väntar på oss TEAM HAIR… Lovar foton och kanske film utav våran catwalk! Snart får ni se hur det blev! Lördag!


Skrivet 2015-04-10 10:51 av Tina | 765 visningar